Menu

Posted on feb 19, 2019

PROEVERIJ MENU

KREEFT
KOMKOMMER – RETTICH – BASILICUM

KABELJAUW
PALING – ALGEN – TOMAAT

FOREL
LIVAR – TRUFFEL – KNOLSELDERIJ

EEND
BOERDERIJHAAN – VIJG – KOOL – GEMBER

GANZENLEVER
RODE BIET – UITJE – KARNEMELK

KAAS
KAAS AFFINEUR MICHEL VAN TRICHT

TAART
VANILLE – CHOCOLADE – ROOD FRUIT

PROEVERIJMENU 7 GANGEN € 112,00

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

KALF
KALFSLENDE – AMERICAN – EITJE – KRAB – VADOUVAN

ST JACOBS MOSSEL
SEREH – KAVIAAR – LAVAS

GRIETBOT
MORILLE – AARDAPPEL – FREGULA

ZWEZERIK
WANG – KERRIE – GEMBER

RUND
KALFSLENDE – SUCADE – SJALOT – KNOFLOOK

DUIF
VIJG – GANZENLEVER – POMPOEN -PRUIMEN

MENU