Selecteer een pagina

 

Amuse

Gedroogde Livarham met mosterd-dillesaus en olijvenmix
heerlijk voor bij het aperitief

Voorgerecht

Sint Jacobsschelp rijkelijk gevuld
met kreeft, scampi en coquille in BGE olie

Tussengerecht

Canneloni van zeebaars
met gerookte paling, zoete aardappelcrème en saffraansaus

Hoofdgerecht

Gegrilde hertenbiefstukjes van de BGE
met rode wijnpeertjes, witlof, aardappelpuree en wildjus met port verrijkt 

​Nagerecht

Chocolade-hazelnoottaartje 

met witte chocolademousse en Irish Mist karamelsaus 
Bestellingen voor het Kerststerrenmenu worden t/m 17 december 2020 geaccepteerd!
Geef duidelijk aan wanneer u uw Kerststerrenmenu wilt komen afhalen (woensdag 23 december t/m zondag 27 december tussen 12 en 15 uur).
Bezorgen kan ook maar wij maken gebruik van Post NL en zullen bestelde Kerststerrenmenu’s op zaterdag 19 december versturen!
Aangezien Post NL de drukte momenteel niet aan kan, kunnen wij de bezorging, helaas, niet garanderen.
Wij adviseren u daarom om af te komen halen.