30 jaar Patron & Patroneske
?‍? Meesterkok dat willen wij graag met u vieren.

Wij gaan een jaar lang
?‍?Meester menu’s presenteren.

Zomerproeverij

Gerookte kreeft
tomaat – rettich  – kruiden – komkommer

St Jacobsmossel
groene asperge – sereh – bieslookZeeduivel

Zeeduivel
tomaat – witte wijn – parmezaan – kruiden – fregula

Lam
hollands  lam – knoflook  – honing  – aardappel – kokos – kerrie

Ganzenlever
bramen – zilveruitjes  – rode biet – karnemelk

Kaas
affineur michel van tricht

Taartje
chocolade – vanille

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

 

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF


Kalf
kalfslende – americain – eitje – krab – vadouvan

Kabeljauw
paling – tomaat – saffraan

Grietbot
morille – aardappel – fregula

Zwezerik
kalfszwezerik – wang – kerrie – gember – ui

Eend
vijg – gember – boerderijhaan – linzen

Rund
rundersukade – ossenhaas – sjalot – spitskool – port – dragon

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00


WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
?‍?Meester menu’s

RESERVEREN