ZALM
kreeft – tomaat – basilicum

KALF
americain – eitje – carbonara – kaviaar

SINT JACOBS MOSSEL
krabtartaar – sereh

KABELJAUW
ganzenlever – morille – fregola

TAMME EEND
gember – vijg

MANDARIJN
chocolade – pistache – vanille

KAAS
Affineur Michel van Tricht
natafelen € 12,50 supplement

 

Proeverijmenu 6 gangen € 92,00

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

KREEFTwitlof – karamel

ZEEBAARS
paling – kappertjes – bloemkool

FOREL
zilt spek – truffel

ZWEZERIK
kalfswang – kerrie – pastinaak

RUND
port – dragon – knoflook

DUIF
pedro ximenez – appel

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:

Menu 3 gangen € 72,00

Menu 4 gangen € 82,00

Menu 5 gangen € 92,00

 

WISSELEND DAGMENU

3 gangen € 45,00

per extra gang  € 13,50