ZALM
kreeft – tomaat – basilicum
KALF
americain – eitje – carbonara – kaviaar
SINT JACOBS MOSSEL
krabtartaar – sereh
KABELJAUW
ganzenlever – morille – fregola
TAMME EEND
gember – vijg
MANDARIJN
chocolade – pistache – vanille
KAAS
Affineur Michel van Tricht
natafelen € 12,50 supplement
Proeverijmenu 6 gangen € 92,00
SPECIALITEITEN VAN DE CHEF
KREEFTwitlof – karamel
ZEEBAARS
paling – kappertjes – bloemkool
FOREL
zilt spek – truffel
ZWEZERIK
kalfswang – kerrie – pastinaak
RUND
port – dragon – knoflook
DUIF
pedro ximenez – appel
Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht € 29,50
hoofdgerecht € 39,50
Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 72,00
Menu 4 gangen € 82,00
Menu 5 gangen € 92,00
WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 45,00
per extra gang € 13,50