Menukaart

Proeverij menu

Kreeft
komkommer – rettich – basilicum

Kabeljauw
paling – algen – tomaat

Forel
livar – truffel – knolselderij

Eend
boerderijhaan – vijg – kOol – gember

Ganzenlever
rode biet – uitje – karnemelk

Kaas
kaas affineur michel van tricht

Taart
vanille – chocolade – rood fruit

 

 

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Kalf
kalfslende – american – eitje – krab – vadouvan

St Jacobs Mossel
sereh – kaviaar – lavas

Grietbot
morille – aardappel – fregula

Zwezerik
wang – kerrie – gember

Rund
KALFSLENDE – sucade – sjalot – knoflook

Duif
vijg – ganzenlever – pompoen -pruimen

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:

Menu 3 gangen € 75,00

Menu 4 gangen € 85,00

Menu 5 gangen € 95,00

 

WISSELEND DAGMENU

3 gangen € 49,50

per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.