Menukaart

René Brienen is dit jaar 25 jaar
👨‍🍳 Meesterkok dat willen wij graag met u vieren.

Wij gaan een jaar lang
👨‍🍳Meester menu’s presenteren.

Asperge proeverij

Gerookte asperge
kreeft – tomaat – rettich – kruiden – komkommer 

Asperge crème
st jacobsmossel – lavas – bieslook – noordzee kaviaar

Citroen gemarineerde asperges
forel  – kamille – livar buikspek – algen

Gegrilde asperges
hollands  lam – knoflook  – honing – aardappel – kokos – kerrie

Gebakken asperge
ganzenlever – bramen  – zilveruitjes – rode biet – karnemelk 

Asperges in krokant kruiden korstje
asperges in krokant kruiden korstje

Gemarineerde asperges
vanille  – steranijs – laurier – zuring – basilicum  – witte chocolade bge – sereh

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

 

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF


Kalf
kalfslende – american – eitje – krab – vadouvan

Kabeljauw
kabeljauw – paling – tomaat – saffraan

Grietbot
grietbot – morille – aardappel – fregula

Zwezerik
kalfs hart zwezerik – wang – kerrie – gember -ui

Livar hooi ham
ham hooikist 2.0 – hoeve eitje  – asperges  – appelstroop – boter – peterselie 

Rund
runder sucade – ossenhaas – sjalot – spitskool – port – dragon

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00


WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
👨‍🍳Meester menu’s

RESERVEREN