Menukaart

 

René Brienen is dit jaar 25 jaar
👨‍🍳 Meesterkok dat willen wij graag met u vieren.

Wij gaan een jaar lang
👨‍🍳Meester menu’s presenteren.

 

 

Zomer proeverij

Gerookte Kreeft 

kreeft – tomaat – rettich
– kruiden komkommer

ST Jacobsmossel
st jacobsmossel – groene asperges
– serhe – bieslook – Noordzee kaviaar

Forel
forel – kamille – Livar buikspek
– algen

Lam
hollands  lam – knoflook
– honing – aardappel – kokos
– kerrie

Ganzelever
ganzenlever – bramen
– zilveruitjes – rode biet
– karnemelk

Kaas
Affineur  Michel van Tricht

Taartje
chocolade – rood fruit – vanille

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

 

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF


Kalf
Kalfslende Americain – eitje
– crab – vadouvan

Kabeljauw
Kabeljauw  – paling – tomaat
– saffraan

Zwezerik
Kalfs hart zwezerik – wang
– kerrie – gember – ui

Grietbot
Griet filet – morille – fregula
– aardappel

Eend
Vijg – gember – boerderijhaan
– linzen

Rund
Runder sucade – ossenhaas
– sjalot – spitskoo – port
– dragon

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00


WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.

 

 

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
👨‍🍳Meester menu’s

RESERVEREN