Tagliatelle asperge
kreeft – hooi – komkommer – citroen
Asperge crème
st jacobs mossel -noordzee kaviaar – wilde rijst
Gerookte asperge
paling – kabeljauw – druif – kappertjes – saffraan
Slier asperge
Livar ham – hoeve eitje – appelstroop
Gebakken asperge
ganzenlever – aceto – rode biet – karnemelk
Gemarineerde asperge
kaas affineur van tricht – notenbrood
Geconfijte asperge
basilicum – sereh – chocolade – zuring
Proeverijmenu 7 gangen € 112,00
SPECIALITEITEN VAN DE CHEF
Kalf
american – eitje – carbonara – kaviaar
Zeebaars
bloemkool – morille – ganzenlever
Forel
zilt spek – truffel
Zwezerik
kalfswang – kerrie – pastinaak
Rund
port – dragon – sjalot
Lam
rozemarijn – honing – knoflook
Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht € 29,50
hoofdgerecht € 39,50
Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 72,00
Menu 4 gangen € 82,00
Menu 5 gangen € 92,00
WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 45,00
per extra gang € 13,50
Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.