ZALM
Zalm op cederhout gerookt met langoustine
en kerrie gember marmelade
KREEFT
Pompoencrème met kreeft afgelakt met een
karamel van sinaasappel en specerijen
RODE POON
Cannelloni van rode poon en paling waarbij druifjes
en een vleugje citroengras
PATRIJS
* Patrijs op klassiek wijze met zijn gekonfijt boutje
en o.a. zilt Livar spek
( met truffel supplement € 10,00 )
HERT
Creatie van hertengebraad met wintergroenten en zijn jus
MUNSTERKAAS
* Gebruleerde ganzenlever met munsterkaas en calvados appeltjes
TUILLES
Krokante tuilles van Moscovade, koffie en karamel
Menu 5 gangen € 85,00 per couvert
Menu uitbreiding aangegeven met een *
meerprijs € 10,00 per gerecht
Aangepaste wijnen afhankelijk van
het aantal gerechtjes € 7,50 per glas
1e en 2e Kerstdag geopend voor de lunch
van 12.30 uur tot 15.30 uur en diner vanaf 19.00 uur.
Reserveren voor bovenstaande arrangementen is vereist.
Kerstavond zijn wij gesloten.
