Selecteer een pagina

Het witte goud verovert Hong Kong

Ruim duizend Limburgse asperges reisden begin april de wereld over om te schitteren in het bruisende Hong Kong. Op uitnodiging van Lenco-ondernemer Nico Brabers uit Grubbenvorst kookten topkoks Soenil Bahadoer, René Brienen en Pieter Onderwater een exclusief vijfgangendiner in de tuin van het Nederlandse consulaat. Navenant vergezelde de koningin onder de groente in het verre oosten.

Met uitgekiende smaakcombinaties brengen sterrenchefs je regelmatig het hoofd op hol en dat gebeurde in Hong Kong ook nog eens op een locatie waar je fantasie maximaal geprikkeld wordt. Het Nederlandse consulaat ligt namelijk zorgvuldig verborgen op een van de vele heuvelruggen die de stad omringen. Op slechts vijftien minuten afstand van de levendige binnenstad waan je je in een oase van rust. Het lijkt of Moeder Natuur extra aandacht heeft besteed aan dit stukje aardbol. Het consulaat is omgeven door groen, kijkt uit op ander reliëf en is zo de perfecte locatie voor een feestmaal. Een kans om in zo’n omgeving te koken, kun je niet laten schieten. Zo vonden ook Pieter Onderwater, René Brienen en Soenil Bahadoer. Zij vlogen op uitnodiging van Lenco-ondernemer Nico Brabers, met maatschappij Cathay Pacific, de wereld over om het witte goud in de spotlights te zetten. Terwijl de koks zich op de mise en place stortten, verkende Navenant het enerverende Hong Kong.

artikel navenant 150424_Page_1 artikel navenant 150424_Page_2 artikel navenant 150424_Page_3 artikel navenant 150424_Page_4