Selecteer een pagina

 

Asperge proeverij

Gerookte asperge 

kreeft – tomaat – rettich
– kruiden komkommer

Asperge crème
st jacobsmossel – lavas
– bieslook – Noordzee kaviaar

Citroen gemarineerde asperges
forel – kamille – Livar buikspek
– algen

Gegrilde asperges
hollands  lam – knoflook
– honing – aardappel – kokos
– kerrie

Gebakken asperge
ganzenlever – bramen
– zilveruitjes – rode biet
– karnemelk

Asperges in krokant kruiden korstje
kaas – diverse streken
– Michel van Tricht
– vanuit ons kaas atelier

Gemarineerde asperges
vanille – steranijs – laurier
– zuring – basilicum
– witte chocolade Bge – sereh

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

 

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF


Kalf
Kalfslende Americain – eitje
– crab – vadouvan

Kabeljauw
Kabeljauw  – paling – tomaat
– saffraan

Zwezerik
Kalfs hart zwezerik – wang
– kerrie – gember – ui

Grietbot
Griet filet – morille – fregula
– aardappel

Livar hooi ham
Ham hooikist 2.o – hoeve eitje
– asperges – appelstroop
– boter  – peterselie

Rund
Runder sucade – ossenhaas
– sjalot – spitskoo – port
– dragon

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00

Meerprijs asperge € 10,00

WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.

 

 

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
?‍?Meester menu’s

RESERVEREN