Nieuws

Hieronder vind u het laatste nieuws
van Brienen aan de Maas

 René Brienen and f·r·i·e·n·d·s
volg ons op Facebook,voor meer informatie.

Grotestraat 11 5855 AK Well (L)

 

Proeverij

Posted by on 10:09 in . | Reacties uitgeschakeld voor Proeverij

Proeverij

ZALM kreeft – tomaat – basilicum KALF americain – eitje – carbonara – kaviaar SINT JACOBS MOSSEL krabtartaar – sereh KABELJAUW ganzenlever – morille – fregola TAMME EEND gember – vijg MANDARIJN chocolade – pistache – vanille KAAS Affineur Michel van Tricht natafelen € 12,50 supplement   Proeverijmenu 6 gangen € 92,00 SPECIALITEITEN VAN DE CHEF KREEFTwitlof – karamel ZEEBAARS paling – kappertjes – bloemkool FOREL zilt spek – truffel ZWEZERIK...

read more

Kerst 2017

Posted by on 10:53 in . | Reacties uitgeschakeld voor Kerst 2017

Kerst 2017

Diverse mond vermaakjes zalm – komkommer eendenlever – rode biet oester – passievrucht – mierikswortel langoustine – picalilly livar hooiham – mosterd Kerstmenu Zalm kreeft – tomaat – basilicum * Kalf tartaar – eitje – carbonara – kaviaar Mossel sint jacobs mossel – krabtartaar – seréh Kabeljauw ganzenlever – truffel – fregula * Hert sukade – vijg – knolselderij * Mandarijn chocolade – pistache * Kaas kaas – uit diverse streken...

read more

Top 100 LEKKER!

Posted by on 10:27 in . | Reacties uitgeschakeld voor Top 100 LEKKER!

Top 100 LEKKER!

...

read more

Herfstgerechtjes

Posted by on 10:36 in . | Reacties uitgeschakeld voor Herfstgerechtjes

Herfstgerechtjes

Onze vakantie zit er weer op. Nu weer aan de slag met prachtige producten uit het herfstseizoen. In onze nieuwe menukaart vindt u deze terug in geWELLdige gerechten. Vanaf vandaag weer lekker koken dus U bent van harte WELLkom.     Herfstgerechtjes Zalm zalm – komkommer – krab – noten Kalf kalf – americain – eitje – carbonara – kaviaar Forel forel – zilt spek – truffel – knolselderij Patrijs patrijs – zuurkool – aardappel – livar spek Ganzenlever...

read more

Zomertip

Posted by on 10:57 in . | Reacties uitgeschakeld voor Zomertip

Zomertip

Het lekkerste eten aan de maas Wat een verwennerij. Met uitzicht op plezierjachten, vrachtschepen en cruiseschepen genieten van het vrije gevoel van het water, het groen en het heerlijke eten van meesterkok René Brienen. We zijn bij Brienen aan de Maas in Well beland, absoluut de Nummer 1 zomertip waard.   Door Petra Lejeune | Fotografie Henry Peters Hier wordt veel gelachen. De gemoedelijke sfeer die bij Brienen aan de Maas heerst, is een verademing. Lekker laagdrempelig genieten van top eten en drinken, bekroond met een Michelinster....

read more

Adieu de asperge.

Posted by on 10:41 in . | Reacties uitgeschakeld voor Adieu de asperge.

Adieu de asperge.

Was weer een mooie afsluiting! Adieu de asperge. Geplaatst door Aspergemagazine op maandag 3 juli...

read more

Valentijnsdag!

Posted by on 21:28 in . | Reacties uitgeschakeld voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag!

Op dinsdag 14 februari zijn wij speciaal geopend voor Valentijnsdag! De dag bij uitstek om uw geliefde lekker mee uit eten te nemen en samen een avond culinair te genieten. Speciaal voor deze avond heeft onze keukenbrigade een mooi menu samengesteld. Wilt u, uw geliefde op 14 februari verrassen dan serveren wij een heerlijk 6 gangen d’amour menu voor € 69,50 per persoon.  René Brienen and f·r·i·e·n·d·s Sterrenchef Nico Boreas komt op Valentijnsdag zijn liefde bij ons in de keuken uitstrooien. Grotestraat 11 5855 AK Well...

read more

Kerst

Posted by on 10:31 in . | Reacties uitgeschakeld voor Kerst

Kerst

ZALM Zalm op cederhout gerookt met langoustine en kerrie gember marmelade KREEFT Pompoencrème met kreeft afgelakt met een karamel van sinaasappel en specerijen RODE POON Cannelloni van rode poon en paling waarbij druifjes en een vleugje citroengras PATRIJS * Patrijs op klassiek wijze met zijn gekonfijt boutje en o.a. zilt Livar spek ( met truffel supplement € 10,00 ) HERT Creatie van hertengebraad met wintergroenten en zijn jus MUNSTERKAAS * Gebruleerde ganzenlever met munsterkaas en calvados appeltjes TUILLES Krokante tuilles van Moscovade,...

read more

Laatste dagen van het jaar

Posted by on 14:33 in . | Reacties uitgeschakeld voor Laatste dagen van het jaar

Laatste dagen van het jaar

After kerst proeverij-tjes met kelderrestanten uit onze cave. Wij serveren u een 4 gangen diner en u kiest zelf uw wijn uit de hooikist! 1 fles wijn per 2 personen, huisaperitief en koffie. 75,00 All in...

read more

Wild proeverij-tjes

Posted by on 14:29 in . | Reacties uitgeschakeld voor Wild proeverij-tjes

Wild proeverij-tjes

In samenwerking met Wijnimport Laurent Smedts serveren wij op zondagmiddag 27 november prachtige wijnen in combinatie met passende wildgerechtjes. 75,00 All in p.p. Aanvang 12.30...

read more