Nieuws

Hieronder vind u het laatste nieuws
van Brienen aan de Maas

 René Brienen and f·r·i·e·n·d·s
volg ons op Facebook,voor meer informatie.

Grotestraat 11 5855 AK Well (L)

 

Moederdag 2018

Posted by on 16:03 in . | Reacties uitgeschakeld voor Moederdag 2018

Moederdag 2018

Een bloemetje is altijd goed, maar moeders echt verwennen…   …doe je “ECHT WELL” bij brienen aan de moedermaas. lunch of diner 3 gangen €45,00 4 gangen €55,00. Ontvangst met glaasje bubbels. Maak van zondag 13 mei een onvergetelijke dag.         Grotestraat 11 5855 AK Well (L) T +31 (0)478 501967 www.renebrienen.nl...

read more

Het aspergeseizoen 2018

Posted by on 10:07 in . | Reacties uitgeschakeld voor Het aspergeseizoen 2018

Het aspergeseizoen 2018

  Het aspergeseizoen gaat vandaag officieel van start! In de volgende Navenant Magazine vieren we het witte goud met een extra aspergeboekje vol recepten, weetjes en gadgets, kortom het beste wat de asperge te bieden heeft! Alvast een voorproefje om het seizoen in te luiden? Niemand minder dan René Brienen levert een prachtig aspergerecept met behulp van Big Green Egg. Binnenkort het hele recept in Navenant...

read more

Lente proeverij in aspergesfeer

Posted by on 11:13 in . | Reacties uitgeschakeld voor Lente proeverij in aspergesfeer

Lente proeverij in aspergesfeer

Tagliatelle asperge kreeft – hooi – komkommer – citroen Asperge crème st jacobs mossel -noordzee kaviaar – wilde rijst Gerookte asperge paling – kabeljauw – druif – kappertjes – saffraan Slier asperge Livar ham – hoeve eitje – appelstroop Gebakken asperge ganzenlever – aceto – rode biet – karnemelk Gemarineerde asperge kaas affineur van tricht – notenbrood Geconfijte asperge basilicum – sereh – chocolade – zuring     Proeverijmenu 7...

read more

Werken aan de Maas

Posted by on 13:43 in . | Reacties uitgeschakeld voor Werken aan de Maas

Werken aan de Maas

  Als medewerker bediening bij brienen aan de maas ben jij het gezicht naar de gasten toe. Bij ons is geen dag hetzelfde, mee werken in een team op hoog niveau. Je leert bij ons snel om op een hoog niveau mee te kunnen. Jij zorgt er voor dat door je enthousiasme de gasten graag nog eens terug komen. Wat dat je met een glimlach naar je werk komt ervaring in de bediening je bent spontaan en goed met gasten je hebt een flexibele instelling je bent stressbestendig en laat je niet gek maken je bent representatief, hebt discipline en bent...

read more

Pasen 2018

Posted by on 19:46 in . | Reacties uitgeschakeld voor Pasen 2018

Pasen 2018

Pasen op naar het asperge seizoen met BGE als groene draad. Tagliatelle asperge * kreeft – hooi komkommer – citroen Asperge crème st jacobs mossel – noordzee kaviaar – wilde rijst  Gerookte asperge  paling – kabeljauw – druif – kappertjes – saffraan  Slier asperge * livar ham – hoeve eitje – appelstroop Gebakken asperge ganzenlever – aceto  -rode biet – karnemelk Gemarineerde asperge kaas affineur van tricht – notenbrood Geconfijte asperge * basilicum – sereh...

read more

Carnaval 2018

Posted by on 11:29 in . | Reacties uitgeschakeld voor Carnaval 2018

Carnaval 2018

We gaan er even tussen uit van zondag 11 februari tot en met vrijdag 16 februari 2018. Zaterdag 17 februari zijn we er weer om 12.00 uur. 🍽️👨‍🍳 Het team van Brienen aan de Maas wenst u fijne carnavals dagen...

read more

Grand Gala de Patrons 2018

Posted by on 10:15 in . | Reacties uitgeschakeld voor Grand Gala de Patrons 2018

Grand Gala de Patrons 2018

Haantjes onder elkaar, grappen en grollen en toch een fantastisch niveau diner neerzetten tijdens het gala van Les Patrons Cuisiniers! En dat met 3 nieuwe geïnaugureerde Patrons, check hun creaties tijdens deze wervelende avond. Grand Gala de Patrons 2018Haantjes onder elkaar, grappen en grollen en toch een fantastisch niveau diner neerzetten tijdens het gala van Les Patrons Cuisiniers! En dat met 3 nieuwe geïnaugureerde Patrons, check hun creaties tijdens deze wervelende avond.Geplaatst door Food Reporter op vrijdag 2 februari...

read more

Vraag het René Brienen

Posted by on 10:23 in . | Reacties uitgeschakeld voor Vraag het René Brienen

Vraag het René Brienen

Welkom bij de live uitzending met sterrenkok René Brienen. Nog vragen? Stel ze in de comments.Geplaatst door Jan Linders Supermarkten op zaterdag 23 december 2017 Jan Linders Supermarkten. Verslag van de live uitzending met sterrenkok René...

read more

Proeverij

Posted by on 10:09 in . | Reacties uitgeschakeld voor Proeverij

Proeverij

ZALM kreeft – tomaat – basilicum KALF americain – eitje – carbonara – kaviaar SINT JACOBS MOSSEL krabtartaar – sereh KABELJAUW ganzenlever – morille – fregola TAMME EEND gember – vijg MANDARIJN chocolade – pistache – vanille KAAS Affineur Michel van Tricht natafelen € 12,50 supplement   Proeverijmenu 6 gangen € 92,00 SPECIALITEITEN VAN DE CHEF KREEFTwitlof – karamel ZEEBAARS paling – kappertjes – bloemkool FOREL zilt spek – truffel ZWEZERIK...

read more

Kerst 2017

Posted by on 10:53 in . | Reacties uitgeschakeld voor Kerst 2017

Kerst 2017

Diverse mond vermaakjes zalm – komkommer eendenlever – rode biet oester – passievrucht – mierikswortel langoustine – picalilly livar hooiham – mosterd Kerstmenu Zalm kreeft – tomaat – basilicum * Kalf tartaar – eitje – carbonara – kaviaar Mossel sint jacobs mossel – krabtartaar – seréh Kabeljauw ganzenlever – truffel – fregula * Hert sukade – vijg – knolselderij * Mandarijn chocolade – pistache * Kaas kaas – uit diverse streken...

read more