René Brienen is dit jaar 25 jaar
?? Meesterkok dat willen wij graag met u vieren.
Wij gaan een jaar lang
??Meester menu’s presenteren.

Herfstproeverij
Tonijn
soja – rettich – ponzu
Kreeft
pompoen – yuzu – steranijs
Grietbot
truffel – paddestoel – ganzenlever
Patrijs
zuurkool – aardappel – livar buikspek – knoflook
Hert
linzen – vijg – koolsoorten – port
Kaas
affineur michel van tricht
Taartje
taartje – chocolade – vanille – hazelnoot
Proeverijmenu 7 gangen € 112,00
SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Kalf
kalf – americain – eitje – krab – vadouvan
Forel
forel – livar spek – dragon – bloemkool – sla
Zeeduivel
zeeduivel – tomaat – witte wijn – parmezaan – kruiden – fregula
Zwezerik
zwezerik – morieljes – kalfswang – sjalot – pastinaak
Ganzenlever
ganzenlever – rode biet – uitjes – braam – karnemelk
Eend
eend – sinaasappel – specerijen – zoete aardappel – gember – spitskool
Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht € 29,50
hoofdgerecht € 39,50
Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00
WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.
Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
??Meester menu’s
Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
??Meester menu’s
