Selecteer een pagina

René Brienen is dit jaar 25 jaar
?‍? Meesterkok dat willen wij graag met u vieren.

Wij gaan een jaar lang
?‍?Meester menu’s presenteren.

Herfstproeverij

Tonijn
soja – rettich – ponzu

Kreeft
pompoen – yuzu – steranijs

Grietbot
truffel – paddestoel – ganzenlever

Patrijs
zuurkool – aardappel – livar buikspek  – knoflook

Hert
linzen  – vijg  – koolsoorten – port

Kaas
affineur michel van tricht

Taartje
taartje – chocolade – vanille – hazelnoot

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Kalf
kalf – americain – eitje – krab – vadouvan

Forel
forel – livar spek – dragon – bloemkool – sla

Zeeduivel
zeeduivel – tomaat – witte wijn – parmezaan – kruiden – fregula

Zwezerik
zwezerik – morieljes – kalfswang – sjalot – pastinaak

Ganzenlever
ganzenlever – rode biet – uitjes – braam – karnemelk

Eend
eend – sinaasappel – specerijen – zoete aardappel  – gember – spitskool

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:
Menu 3 gangen € 75,00
Menu 4 gangen € 85,00
Menu 5 gangen € 95,00


WISSELEND DAGMENU
3 gangen € 49,50
per extra gang  € 15,00

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
?‍?Meester menu’s

Zorg dat u onze facebook pagina
en website in de gaten houdt voor meer
?‍?Meester menu’s

RESERVEREN