Menukaart

Zomer Proeverijtjes

Kreeft
hooi – komkommer – citroen

St. Jacobs Mossel
saffraan – noordzee kaviaar – kruiden

Kabeljauw
gerookte paling – druifjes – kappertjes

Tamme eend
gember – knoflook – spitskool – sjalot

Ganzenlever
ganzenlever – rode biet – karnemelk - aceto parels – bramen

Kaas
kaas affineur michel van tricht

Witte chocolade
witte chocolade – basilicum – sereh – zuring

 

 

Proeverijmenu 7 gangen € 112,00

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Kalf
american – eitje – carbonara – kaviaar

Zeebaars
bloemkool – morille – ganzenlever

Forel
zilt spek – truffel

Zwezerik
kalfswang – kerrie – pastinaak

Rund
port – dragon – sjalot

Lam
rozemarijn – honing – knoflook

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 29,50
hoofdgerecht € 39,50

Stel uit alle bovenstaande gerechtenu eigen menu samen:

Menu 3 gangen € 72,00

Menu 4 gangen € 82,00

Menu 5 gangen € 92,00

 

WISSELEND DAGMENU

3 gangen € 45,00

per extra gang  € 13,50

Wijnen
wij adviseren graag
een wijn passend bij uw gerechten.