Herfstgerechtjes

ZALM
komkommer – krab – noten 

KALF
americain – eitje – carbonara – kaviaar

FOREL
zilt spek – truffel – knolselderij

PATRIJS
zuurkool – aardappel – Livar spek

GANZELEVER
rode biet – bramen – karnemelk

PEER
karamel – witte chocolade – rozijnen

KAAS
SELECTIE AFFINEUR BOURGONDISCH LIFESTYLE
natafelen € 10,00 supplement

Proeverijmenu 6 gangen € 85,00

 

 

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

SINT JACOBS MOSSEL
citroen – wei – basilicum


KREEFT
witlof – karamel – sereh


KABELJAUW
boter – paling – kappertjes


ZWEZERIK
kalfswang – morielje – pastinaak

WILDE EEND
sinaasappel – vijg – pompoen


RUND
sukade – lende – port – knoflook

 

Alle à la carte gerechten kunnen geserveerd worden als
voor- of tussengerecht  € 27,50
hoofdgerecht € 37,50

Stel uit alle bovenstaande gerechten
u eigen menu samen:

Menu 3 gangen € 65,00

Menu 4 gangen € 75,00

Menu 5 gangen € 85,00

 

WISSELEND DAGMENU

3 gangen € 42,50

per extra gang  € 12,50