Zomermenu

 Zomergerechtjes

golf_180

 TONIJN – soja – rettich – miso

  KALF– american – krab – vadouvan

KREEFT – pompoen – kerrie zoetzuur – seréh

LAM – lavas – sjalot – spitskool

GANZELEVER – rode kool – shiso – bramen – karnemelk

WITTE CHOCOLADE  van de BGE – frisse appel – zuring – basilicum

KAAS – SELECTIE AFFINEUR BOURGONDISCH LIFESTYLE – natafelen € 10,00 supplement

Proeverijmenu 6 gangen € 85,00

Specialiteiten ‘klassiekers’ van de chef

 golf_180

SINT JACOBS MOSSEL – sereh – wei


RODE POON –
paling – kappertjes – druif – saffraan


ZWEZERIK –
witlof – kerrie – gember


DUIF –
PX sherry – ganzenlever – vijg


RUND – 
sucade – knoflook – dragon


FOREL – 
truffel – Livar spek

Stel uit alle bovenstaande gerechten u eigen menu samen:

Menu 3 gangen € 65,00

Menu 4 gangen € 75,00

Menu 5 gangen € 85,00

Alle gerechten carte geserveerd als voor- of tussengerecht  € 27,50
als hoofdgerecht € 37,50

Wisselend dagmenu

golf_180

3 gangen € 42,50

per extra gang  € 12,50